Peste doar două zile, cea de-a XVII-a ediţie a tIMOn va începe în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi se va desfăşura în perioada 9-12 septembrie 2010. Una dintre surprizele pregătite de organizatori va fi lansarea în cadrul târgului a un proiect imobiliar, amplasat în Mogoşoaia, care include garsoniere de 21.012 euro + T.V.A. (5%) şi apartamente cu trei camere la 35.800 de euro + T.V.A. Locuinţele sunt off-plan, pe structură din oţel şi vor fi definitivate în maximum trei luni de la startul proiectului (15 septembrie 2010). În premieră pentru piaţa imobiliară românească, cei care vor semna contracte pentru una dintre cele 170 de locuinţe vor plăti abia în momentul în care îşi vor primi locuinţa finalizată.
În afara faptului că este cel mai ieftin proiect rezidenţial din zona Capitalei, construcţia acestuia se va face, în premieră, exclusiv din banii dezvoltatorului, nefiind acceptate contracte off-plan şi avansuri plătite de beneficiari. „Până la finalizarea proiectului clienţii nu vor trebui să plătească niciun ban. Vom face nişte liste de aşteptare, vom verifica bonitatea financiară a celor interesaţi, iar contractul se va semna atunci când locuinţa va fi livrată. În concluzie, nu există niciun pericol ca beneficiarii proiectului nostru să piardă bani, aşa cum se întâmplă uneori pe piaţă”, afirmă George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola (agentul exclusiv al proiectului).

În premieră, locuinţele vechi vin la un târg imobiliar
La rândul său, Vlad Vlăsceanu, director tIMOn, asigură vizitatorii târgului că au fost luate toate măsurile de siguranţă pentru ca ei să nu fie afectaţi de eventualele întârzieri ale lucrărilor: „Vizitatorii tIMOn vor putea alege să cumpere o locuinţă pentru care nu va fi nevoie să plătească nici bani în avans şi nici să se gândească la riscul ca proiectul să nu fie finalizat la timp. Am declarat, în repetate rânduri, că după cazuri precum Planorama nu putem cere nimănui să mai aibă încredere în astfel de proiecte pe hârtie şi că, pentru a cumpăra off-plan, oamenii au nevoie de garanţii suplimentare. De aceea, am analizat cu mare atenţie această ofertă, cotată ca cea mai bună din târg, şi ne-am asigurat că nu există niciun fel de risc pentru vizitatorii tIMOn.”.
În plus, în cadrul târgului tIMOn din perioada 9-12 septembrie 2010 vor expune şi unii dintre cei mai puternici dezvoltatori şi investitori din Capitală. O altă premieră pentru piaţa târgurilor de profil din ţara noastră este că 22 dintre aceştia vor fi prezenţi în exclusivitate la tIMOn, astfel încât oferta lor de locuinţe nu va mai putea fi regăsită la alte târguri de specialitate. Dintre aceştia, amintim: Be Igloo, Adama, Real Time, Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidenţial Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels. În plus, o altă premieră este aducerea la un târg imobiliar a ofertei de locuinţe vechi prin intermediul a 30 de brokeri imobiliari independenţi membri ABI.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...