Retailerul LC Waikiki a închiriat o suprafaţă  de  1.100 mp în format “big box” în incinta Militari Shopping, iar Cushman & Wakefield(C&W) a intermediat închirierea, reiese dintr-un comunicat remis de C&W.

Investiţia LC Waikiki  în această nouă locaţie este de  1.000.000 euro, incluzând stocul de produse, cheltuieli de personal  şi alte costuri operaţionale.

“LC Waikiki a închiriat o suprafaţă  de  1.100 mp în format “big box” în incinta Militari Shopping.  Considerăm că prin atragerea  acestui nou retailer internaţional se creează o diversitate mare de produse de calitate oferite la preţuri accesibile.

LC Waikiki se alătură brandurilor de renume deja existente aici: Decathlon, C&A, Hervis, NewYorker, Deichmann, Humanic, Takko Fashion, Kiabi, Auchan, Media Galaxy, Jysk şi mulţi alţii”, a declarat Cristina Dumitrache, asociat Cushman & Wakefield,  care a intermediat această închiriere.

Retailerul are o reţea extinsă de magazine în Europa de Est, Orientul Mijlociu, şi Federaţia Rusă. În România LC Waikiki are 6 magazine, iar în prezent deschide cel de-al 7-lea magazin în Militari Shopping.

Locaţiile alese de LC Waikiki în România sunt: 2 magazine în Afi Palace Cotroceni (LC  Waikiki şi X - Side) şi câte un magazin în Unirea Shopping Center Bucureşti, Atrium Center Arad, City Park Constanţa şi Gold Plaza Baia Mare. Retailerul are în total mai mult de 100 de persoane angajate în magazinele din România.

LC Waikiki intenţionează să dezvolte în continuare în România reţeaua sa de magazine, aplicând politica sa pentru fiecare unitate: “Toată lumea merită să se îmbrace bine”, în funcţie de stilul fiecăruia şi pe măsura oricărui buget.

“Suntem mândri să găzduim în Militari Shopping brandul LC Waikiki cu cel de-al şaptelea magazin deschis în România, cu atât mai entuziaşti cu cât ne aliniem misiunii sale de a oferi calitate la costuri accesibile”, declară Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

Sursa: Curierul National

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...