Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai activ investitor imobiliar din România, a anunţat că, datorită cererii puternice, majorarea de capital s-a făcut pentru circa 50 mil. euro, deşi intenţia era pentru 35 mil. euro.  Banii strânşi vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea a trei noi proprietăţi, care vor intra în portofoliul NEPI cel mai probabil înaintea publicării rezultatelor financiare aferente anului 2013. Achiziţiile vizate, cu o valoare de piaţă totală brută de 170 mil. euro, includ un centru comercial într-un oraş important din România, un teren pentru dezvoltarea unui nou centru commercial regional într-un oraş important din România şi o participaţie într-un centru comercial situat într-o capitală est-europeană.  În 21 noiembrie 2013, NEPI a deschis centrul comercial Shopping City Galaţi, la şase luni de la începerea construcţiei, ridicându-şi astfe suprafaţa de spaţii comerciale aflată în proprietate la peste 200.000 de metri pătraţi, la un pas de a-l detrona pe Iulian Dascălu. Compania a început în octombrie, alături de partenerul său austriac Real 4 You, construcţia Mega Mall de pe fostul teren al fabricii Electroaparataj din cartierul Pantelimon.

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai activ investitor imobiliar din România, a anunţat că, datorită cererii puternice, majorarea de capital s-a făcut pentru circa 50 mil. euro, deşi intenţia era pentru 35 mil. euro.

Banii strânşi vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea a trei noi proprietăţi, care vor intra în portofoliul NEPI cel mai probabil înaintea publicării rezultatelor financiare aferente anului 2013.
Achiziţiile vizate, cu o valoare de piaţă totală brută de 170 mil. euro, includ un centru comercial într-un oraş important din România, un teren pentru dezvoltarea unui nou centru commercial regional într-un oraş important din România şi o participaţie într-un centru comercial situat într-o capitală est-europeană.
În 21 noiembrie 2013, NEPI a deschis centrul comercial Shopping City Galaţi, la şase luni de la începerea construcţiei, ridicându-şi astfe suprafaţa de spaţii comerciale aflată în proprietate la peste 200.000 de metri pătraţi, la un pas de a-l detrona pe Iulian Dascălu.

Cititi articolul integral pe Capital

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...