Isteria provocată de potul cel mare pus în joc de Loteria Română la extragerea Loto 6 din 49 din data de 13 noiembrie, i-a făcut pe români să mai uite de criză și să bage mâna mai adânc în buzunar.

Ca și în alte dăți mulți români au rămas cu buza umflată dar, de această dată, câștigul cel mare a revenit unui bucureștean care a jucat biletul norocos la o agenție din Colentina.

În urma unei statistici la nivel național se pare că Iașiul și Suceava conduc detașat în rândul câștigătorilor urmate de București. Cu toate că la ultima extragere câștigul a mers în Colentina, zona Berceni are întâietate, aici mergând aproximativ 65% din câștigurile bucureștenilor la loto.

Ca să nu mai amintim și de faptul că „spaima loteriei“ Stelian Ogică este tot din cartierul Big-Berceni. În baza acestor date statistice, mulți „bercenari“ cer un preț mai mare la vânzarea apartamentelor drept „bonus“ pentru faptul că zona are o „aură norocoasă“ pentru jucătorii la loto.

Zilele trecute un anunț postat pe internet vine în argumentarea celor de mai sus: „Vând apartament 2 camere, multiple îmbunătățiri, la piața Berceni. Zonă curată, parc, RATB, piața vizavi. DISPUN DE VECINI NOROCOȘI LA LOTO (2 CÂȘTIGĂTORI PREMIUL CEL MARE). Relații la….“

Prețul cerut de proprietar este cu mult peste prețul zonei datorită norocului „care este“ în zonă. Dacă până acum cumpărătorii se axau mai mult pe îmbunătățiri, zonă, facilități transport, loc parcare, etc se pare că o nouă modă  își face loc.

Așa că, mergând pe acest trend, în curând Berceni va lua locul mult mai cizelatului cartier Primăverii, iar Clubul Diplomaților se va muta în în sudul Capitalei și se va numi Clubul Băftoșilor, iar zona  își va schimba titulatura în Berceni Lucky Land.

Mai trebuie amintită o nouă statistică a loteriei. Din toți câștigătorii potului cel mare, în ultimii 8 ani aproximativ 85% din ei au ajuns la starea inițială dinaintea câștigului.

Sau, cu alte cuvinte, s-au mutat la loc în garsoniera din Berceni. Și parcă văd anunțul: Vând garsonieră super care a aparținut unui câștigător la loto…

Sursa: Curentul

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...