Primul proiect al dezvoltatorului Volumetric in Romania a prins deja viata„Privilegio - Vino să vezi!” este îndemnul pe care dezvoltatorul spaniol Volumetric îl adresează braşovenilor, la un an de la lansarea primului său proiect în România.

Pînă în 25 septembrie, între orele 10.00 şi 18.00, opt unităţi locative dintre cele 156 care vor fi finalizate pînă în luna februarie 2011 pot fi vizitate de oricine doreşte să cumpere un apartament modern şi de calitate superioară în centrul nou al Braşovului, pe strada Traian.

„Acest eveniment aniversar precede momentul mult aşteptat în care vom finaliza întregul ansamblu de locuinţe. Este şi un eveniment care punctează semnificativ cîteva valori ale noastre, cum ar fi seriozitatea, implicarea şi orientarea către cerinţele clienţilor.

Conceptul Privilegio este abia la început, dar veţi vedea că avem multe de oferit. De acum, show-roomul nostru va fi primul etaj al clădirii”, a declarat Dan Fleşariu, director general al Volumetric România.

Calitate spaniolă

Proiectul Privilegio, un concept al dezvoltatorului Volumetric, oferă clienţilor 156 de unităţi locative, de la garsoniere la duplexuri cu cinci camere, într-un bloc cu 11 etaje, care va fi dat în folosinţă în luna martie a anului viitor.

Dezvoltatorul a gîndit 36 de modele de unităţi locative, dintre care opt pot fi deja vizitate. Unităţile locative au între 38 şi aproximativ 190 mp suprafaţă utilă, cu preţuri pornind de la 46.000 euro fără TVA pentru o garsonieră şi terminînd cu cel mai mare duplex, care beneficiază şi de 140 mp de terasă, la preţul de 253.000 de euro fără TVA.

Clădirea a fost înălţată în totalitate, iar compartimentările interioare au fost finalizate, acum desfăşurîndu-se lucrări de instalaţii, faţade şi finisaje.

Privilegio Braşov va beneficia de curte interioară cu spaţiu verde şi loc de joacă pentru copii, 156 de locuri de parcare pe două niveluri subterane, centrală termică proprie (de bloc) cu contorizare separată pentru fiecare apartament, galerii comerciale la parter.

Finisajele sînt de înaltă calitate (parchet din lemn natural, gresie, faianţă şi obiecte sanitare importate din Spania, balcoane şi holuri din granit, terase cu degivrare prin pardoseală etc).

Deşi şi-a propus să vină cu o ofertă de vînzare „la cheie”, dezvoltatorul are deja încheiate 15 precontracte cu avansul plătit, cu viitorii beneficiari.

Cardul Privilegio

Un avantaj pe care Privilegio îl oferă clienţilor este o întreagă gamă de reduceri la diferite produse sau servicii comercializate de partenerii proiectului.

„Am stabilit o reţea de parteneriate cu furnizorii de produse şi servicii conexe, care, sperăm noi, vine în sprijinul clienţilor care îşi vor cumpăra şi care se vor muta într-un apartament Privilegio”, a declarat Dan Fleşariu.

Fie că este vorba despre consultanţă imobiliară, servicii notariale, mobilier, materiale pentru finisări interioare, electrocasnice, asigurări, grădiniţă pentru copii sau automobile şi service/întreţinere pentru acestea, prin Cardul Privilegio clienţii beneficiază de reduceri semnificative, de pînă la 20% din costul acestora.

Sursa: Monitorul Expres

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...