Scoala ABI implineste 1 an!
icon1 Editor | icon2 News | icon4 09 15th, 2011  

Scoala ABI  implineste 1 an!In august 2010, Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) a obtinut autorizatia pentru organizarea de cursuri de calificare pentru meseria de agent/broker imobiliar.

Diplomele eliberate sunt recunoscute de Ministerele Muncii si Invatamantului.

Scoala de brokeri imobiliari a intrat in forta pe piata romaneasca si s-a bucurat in scurt timp de un real succes. Dupa primul an, putem sa anuntam cu mandrie ca au fost organizate 11 serii de cursuri, cumuland un total de 200 de absolventi.

“Ne bucuram ca piata imobiliara a raspuns pozitiv initiativei noastre, iar brokerii imobiliari au inteles ca fara o pregatire temeinica si continua este imposibil de organizat si de eficientizat procesul de tranzactionare imobiliara.” a declarat Dragos Vilceanu - presedintele ABI.

Prezenta femeilor in domeniul imobiliar, desi timida, nu trece neobservata. Din cei 200 de absolventi ai Scolii ABI, 60 sunt femei.

Din dorinta de a se reorienta profesional sau de teama ca facultatea urmata nu le poate asigura viitorul mult visat, femeile isi reevalueaza optiunile de cariera, intorcandu-si atentia catre un domeniu ce pana nu demult era stapanit de barbati.

Managerii de agentii imobiliare au ajuns la concluzia ca femeile sunt mult mai constincioase si mult mai riguros organizate. Totodata femeile se incadreaza in profilul dezirabil al brokerului imobiliar deoarece detin abilitati solide de relationare, sunt dornice sa fie pe propriile picioare si se integreaza rapid in echipa.

Meseria de agent imobiliar va exista atat timp cat oamenii vor vinde si vor cumpara proprietati imobiliare. Daca ai aptitudini ce corespund profilului de agent/broker imobiliar si iti doresti sa pornesti cu dreptul in aceasta meserie, te invitam la Scoala Brokerilor Imobiliari ABI, in cadrul careia, timp de trei zile, iti sunt prezentate bazele teoretice pentru practicarea meseriei de broker imobiliar si poti obtine o diploma oficiala recunoscuta.

Urmatoarea sesiune de cursuri oficiale de broker imobiliar acreditat are loc in perioada 23-25 septembrie la centrul de invatamant ABI - Delea Center, str. Delea Noua nr.3. Cursurile costa 500 de lei, studentii si somerii beneficiaza de o subventie de 100 lei, costul total al cursurilor fiind doar de 400 de lei.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...