Sprider Stores îşi extinde operaţiunile din cadrul Iris Shopping Center (Titan), într-un nou spaţiu cu o suprafaţă de peste 1.100 mp.

Astfel, această unitate Sprider Stores va fi prima din Bucureşti operată de retailer pe două niveluri ale unui mall.

Iris Shopping Center devine astfel şi cea mai mare investiţie a Sprider Stores în România, totalul alocat acestei unităţi, începând cu anul 2008, fiind de peste 1,5 milioane euro, se arată într-un comunicat remis de companie.

“Sprider Stores desfăşoară în prezent un proces de modernizare a tuturor magazinelor sale, precum şi de extindere a celor mai de succes unităţi.

Datorită relaţiei foarte bune cu Iris Shopping Center şi faptului că aceasta a fost una dintre primele unităţi deschise în România, am ales magazin locaţie printre primele pentru implementarea noului concept.

Magazinul nostru din Iris Shopping Center a devenit unul dintre cele mai profitabile din reţea în ultimii ani. De asemenea, am remarcat o creştere constantă a fluxului de vizitatori, ceea ce ne confirmă potenţialul pe termen lung al amplasamentului”, a declarat Konstantinos Pipinelis, director general, Sprider Stores România.

În Bucureşti, Sprider Stores operează patru magazine, amplasate în sud-estul Capitalei, şi deţine o suprafaţă de vânzare de aproape 5.000 mp.

La nivelul întregii ţări, Sprider Stores este unul dintre cei mai importanţi retaileri, operând peste 20.000 mp de spaţii comerciale.

Reţeaua Sprider Stores a intrat pe piaţa din România în anul 2007, printr-o unitate deschisă la City Mall, şi deţine în prezent 17 magazine oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş. Până în prezent, compania a investit peste 20 milioane de euro în amenajarea unităţilor sale în România.

Sursa: Curierul National

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...