Terenuri in Franta de la 12.500 de euro
icon1 redactor | icon2 News | icon4 08 24th, 2010  

Cei aflaţi în căutare de terenuri în Franţa pot opta pentru o proprietate cu suprafaţa de 2.632 de metri pătraţi, localizată în zona Creuse, satul Saint Sebastian, care este scoasă la vânzare la un preţ de 12.500 de euro.

În zona Limousin, Haute-Vienne, o parcelă de teren construibil, cu suprafaţa totală de 4.950 de metri pătraţi, se vinde la un preţ de 33.000 de euro.

Proprietatea are acces la toate utilităţile, potrivit anunţului de vânzare, iar preţul se mai poate negocia uşor.

Case cu preţuri de la 16.500 de euro

O altă parcelă de teren, aflată în zona Poitou-Charentes, Charente, cu suprafaţa de 400 de metri pătraţi, are un preţ de strigare de 13.000 de euro. Proprietatea, potrivit anunţului de vânzare, nu are acces la utilităţi. Dacă nu doriţi să cumpăraţi doar un teren, ci şi o casă deja construită, puteţi alege o ofertă din zona Brittany, Côtes-d’Armor.

Casa, cu o suprafaţă de 130 de metri pătraţi, se află pe un teren cu suprafaţa de 500 de metri pătraţi. Preţul proprietăţii este de 16.500 de euro. La un preţ puţin mai mare, de 18.000 de euro, puteţi achiziţiona o casă din piatră, cu suprafaţă de 90 de metri pătraţi şi un teren aferent de 640 de metri pătraţi.

Casa se află în zona Brittany, Morbihan şi, potrivit anunţului de vânzare, necesită mici lucrări de reparaţie a acoperişului.

Franţa oferă multe şi interesante oportunităţi şi pentru iubitorii de vechi şi istorie. Spre exemplu, în regiunea Provence-Alpes-Côte d’Azur, Avignon, este scoasă la vânzare o casă medievală, construită în secolul al XVI-lea, cu suprafaţa de 130 de metri pătraţi, la un preţ de 47.500 de euro.

Cei care caută un apartament la bloc au la dispoziţie oferte precum cea din zona Golf de Morbihan, în apropierea oraşului Vannes. Proprietatea are o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi costă 25.600 de euro, iar noul proprietar va avea acces la garajul comun al clădirii.

Iubitorii sporturilor de iarnă, care prefer zonele montane, pot opta pentru o garsonieră în zona Rhone Alpes, care se vinde la un preţ de 55.000 de euro.

Locuinţa are o suprafaţă de 24 de metri pătraţi şi este situată într-o clădire nouă. Nici cei care doresc o proprietate la mare nu duc lipsă de oportunităţi. Spre exemplu, în regiunea Languedoc Roussillon, un apartament aflat într-un bloc nou, de 55 de metri pătraţi, se vinde cu 60.000 de euro.

În Corsica, oraşul Corte, centrul vieţii universitare din zonă, o locuinţă nouă, cu îmbunătăţiri şi aer condiţionat, cu suprafaţă de 44 de metri pătraţi şi garaj propriu, are un preţ de strigare de 63.700 de euro, sumă care, la fel ca şi în cazul ofertei prezentate mai sus, include toate comisioanale şi taxele specifice tranzacţiei.

60.000 de euro reprezintă preţul unui apartament din regiunea Languedoc Roussillon situat la doar câteva sute de metri de Marea Mediterană.

Sursa: Adevarul

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...