Descopera care sunt cele mai mari provocari si ultimele noutati in industria de Facility & Property Management!Vino in perioada 29 - 30 mai 2012 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde va avea loc a patra editie Facility & Property Management Conference, cel mai important eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a utilitatilor cladirilor.

Evenimentul va beneficia de prezenta a doi invitati internationali de exceptie: Joachim W. Hohmann, Director, Board of Directors, International Facility Management Association, profesor al Scolii de Inginerie Civila din cadrul Universitatii Tehnice Kaiserslautern, Germania, co-fondator si CEO al Consultants Circle, inspector certificat al European Patent Office si autor de numeroase carti si articole pe IT in Facility si Real Estate Management.

De asemenea, la conferinta va participa si Alexander Redlein, University Professor, Vienna University of Technology, profesor universitar pentru Facility Management in cadrul Universitatii de Tehnologie din Viena si vicepresedinte al IFMA Austria, director al Centrului de Informare si FM in cadrul Universitatii de Tehnologie din Viena, ce conduce si un MBA pe FM la Universitatea de Tehnologie din Viena.

Conferinta, ce se va desfasura in data de 29 mai, va aborda subiecte precum: ultimele tendinte internationale in Facility Management, sustenabilitate prin abordarea FM la nivel managerial, viitorul in Retail Property Management, riscuri sezoniere de intrerupere a activitatii, evaluarea riscului la locul de munca, costuri in Facility Management.

Programul complet poate fi vizualizat aici: http://www.facilityconference.ro/2012/ro/conferinta.php

In plus, evenimentul va fi incheiat de o dezbatere in cadrul careia vor fi pusi fata in fata furnizorii de servicii si proprietarii de imobile.

Printre membrii panelului de vorbitori din cadrul dezbaterii se numara: Florin Furdui, Country Manager, Portland Trust Romania, Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management Romania, Sorin Visoianu, Head of Asset Management, EHL Real Estate Roamania, Dan Badescu, Real Estate Development, Hornbach Baumarkt AG, Lucian Anghel, Managing Partner, BSS, Tudor Trita, Managing Partner ARCHIBUS, Mihai Tudor, Warehouse Support Departments Manager, Mega Image (Delhaize Group), Magdalena Gibney, Deputy Shopping Center Manager, Sun Plaza, Richard Mocko, Facility and Business Development Manager, Coral Construct, Ionut Bordei, CEO, Futureal.

Mai multe detalii despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului,  www.facilityconference.ro.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...