Miercuri de la 15:00 la Radiolynx.ro - Buy-back-ul imobiliar. Schimba casa veche cu una noua!Vrei sa te muti in casa noua, dar nu ai banii necesari decat daca ai reusi sa o vinzi inainte pe cea in care locuiesti in prezent? Pare a fi problema cu care se confrunta tot mai multi clienti din segmentul rezidential nou.

Nu si in cazul in care pe piata ar exista un sistem functional de buy-back imobiliar prin care trecerea de la locuinta veche la cea noua sa fie cat mai simpla.

Saptamana viitoare, discutam pe RadioLynx.ro, exact acest subiect si incercam sa venim cu solutia concreta pentru conceptul de buy-back imobiliar.

Varianta oferirii unei locuinte vechi in schimbul uneia noi poate fi salvatoare pentru dinamizarea pietei de real estate si pentru iesirea din actualul “inghet” de la nivelul tranzactiilor. Putem asadar sa vorbim despre o solutie de revigorare in imobiliare? Vom afla raspunsul alaturi de partenerii nostri de dialog din studio, reprezentantii dezvoltatorului imobiliar Domus Stil.

Rubricile permanente pastreaza tema principala a acestei editii. La rubrica “ABC imobiliar” va vom spune cum trebuie sa procedeze concret un client interesat de buy-back-ul imobiliar pentru a-si lua o locuinta prin acest sistem.

Ne luam apoi doza de “Pastila imobiliara”, in cadrul careia va vom explica de ce nu este indicat sa va mutati intr-un bloc nou cu putini vecini. Pe final de emisiune, nu uitati de “Chilipirul saptamanii” care vine cu una din cele mai bune oferte imobiliare disponibile in prezent pe piata.

Asa cum v-am obisnuit, asteptam opiniile si curiozitatile voastre inca de acum in sectiunea de comentarii de mai jos sau in direct, in timpul emisiunii, pe chat. Logarea pe chat se realizeaza fie cu un cont Radio Lynx, fie cu contul personal de Facebook.

Adresa unde va puteti loga este http://whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk.html.

Daca vreti sa aflati mai multe despre noi, ne gasiti si pe pagina de Facebook a emisiunii, la https://www.facebook.com/fluximobiliar.ro.

Cand intram in studio? In fiecare miercuri, intre 15:00 si 16:00, pe RadioLynx.ro.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...