Primul curs aplicat de calificare si precalificare a clientilorTi s-a intamplat vreodata sa alergi cu un cumparator 3 luni, iar dupa ce i-ai gasit casa potrivita sa-ti spuna ca nu-i mai da socrul banii de avans? Dar sa investesti bani in promovarea unei proprietati, dupa care proprietarul sa-ti spuna ca nu-l mai lasa nevasta sa vanda?

Ti s-a intamplat vreodata sa te plimbe un client la zeci de vizionari si apoi sa te anunte nonsalant ca a cumparat cu alt agent? Dar sa gasesti client pentru un apartament si proprietarul sa mareasca subit pretul?

Daca te-ai aflat vreodata intr-una din aceste situatii si esti hotarat sa fii mai eficient si sa castigi mai mult, Asociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza un training de calificare si precalificare a clientilor. Vei descoperi metode practice si solutii testate care te ajuta enorm.

Lector va fi Dragos Vilceanu - presedintele ABI, dezvoltatorul softului imobilar Pitagora.com.ro si managerul firmei in consultanta de management imobiliar Research Imobiliare.

Trainingul este adresat tuturor brokerilor imobiliari specializati pe segmentul rezidential care doresc sa-si eficientizeze activitatile imobiliare si sa-si minimizeze pierderile generate de clientii necalificati.

Pentru prima data pe piata din Romania vor fi prezentate metode practice si instrumente software avansate, care sa ajute brokerul imobiliar sa faca o precalificare cat mai eficienta a clientilor. Vei afla ce pot sa faca functiile Task, Microsite si Prospecting din softul Pitagora.com.ro

Cand?
Miercuri, 04 iulie 2012 ora 09:30

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 - langa biserica Delea Noua)

Desfasurator:
09:30 inregistrare participanti
10:00 training, partea intai
11:30 networking
12:00 training, partea a doua
13:00 mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
Gratuit pentru membrii ABI
50 lei pentru non-membri ABI
* Inscrierile se fac pana la data de 02.07.2012. Pentru inscrierile ad-hoc se plateste o taxa de 70 lei
Ceaiul si cafeaua sunt incluse.

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca este sau nu membru ABI sau utilizator Pitagora.com.ro.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...