Biroul Notarilor Publici Marina Sergiu - Sorin, Ionescu Cristi - Stefania, Niculescu Andreea - Maria, Maracine Ramona - Poliana


Contact: 021,.252.20.50, 021.252.20.70, 037.108.23.80


Adresa:
Str. General Dimitrie Salmen, nr. 20.

Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 16:00


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - PACHE PROTOPOPESCU
Sector 2 - FERDINAND

0 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
Daniela Radulescu a intrebat:
Buna ziua, am si eu un contract de promisiune bilaterala de vanzare cumparare. Intrebarea mea este, vanzarea apartamentului s-a facut prin mandatar cu procura la un alt notariat. In procura este mentionat ca fondurile din vanzarea apartamentului sa fie virate in contul meu. Dar nimeni nu mi-a cerut informatia referitor la numarul de cont si banca. Aceasta informatie se va cere la intocmirea actului de vanzare cumparare? Nu as vrea sa se vireze banii in contul mandatarului pentru care am procura. Multumesc anticipat.


Biroul Notarilor Publici Marina Sergiu - Sorin, Ionescu Cristi - Stefania, Niculescu Andreea - Maria, Maracine Ramona - Poliana:
Buna ziua, Avand in vedere ca in procura este mentionat ca puteti incasa in contul dvs restul de pret, la încheierea contractului de vanzare in forma autentica se va mentiona ca restul de pret se va achita prin virament bancar in contul dvs, aceasta mentiune nu este obligatoriu sa fie mentionata si in promisiunea de vanzare.