Biroul Notarului Public Iuliana Alexandra Zarafiu


Contact: 021.323.65.97, 0741.26.36.56


Adresa:
Bd. Mihai Bravu, nr. 62A, mezanin.

Program:
Luni - Joi: 09:00 - 18:00, Vineri: 09:00 - 14:30


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - MIHAI BRAVU
Sector 2


Pag 1 / 1:  10 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
Emilia a intrebat:
Buna ziua. se vinde o casa +teren aferent. Taxele notariale pt un antecontract cine o plateste? Si cat la % din avans? Daca in antecontract trec pretul de intelegere (vanzare) a imobilului, ulterior in contractul de vanzare este vreo problema daca trecem pretul de pe grila notariala?


Biroul Notarului Public Iuliana Alexandra Zarafiu (birou notarial in zona MIHAI BRAVU):
buna dimineata stimara doamna, taxele notariale aferete antecotractului sunt in sarcina promitentului cumparator si se calculeaza la 1% din valoarea avansului dar nu mai putin de 200 ron + tva. grila notariala este conceputa strict pentru uzul birourilor notariale in vederea calcularii taxelor aferente diferitelor contracte in cazul in care valoarea bunurilor imobile este mai mica dect valoarea de grila. In cadrul contractului de vanzare dumneavoastra trebuie sa treceti un pret real si anume pretul de tranzactionare al imobilului. in cazul in care ulterior semnarii antecontractului partile se razgandesc si ambele doresc sa aduca modificari cu privire la pret acest lucru se poate face printr-un act aditional la promisiunea de vanzare. cu stima Iuliana Zarafiu


Nina S. a intrebat:
Buna ziua! O declaratie pe propria raspundere in locul unei expertize pentru un testament olograf are valabilitate? Multumesc mult pentru raspuns!


Biroul Notarului Public Iuliana Alexandra Zarafiu (birou notarial in zona MIHAI BRAVU):
nu, stimata doamna, din pacate nu v-ar fi de ajutor o astfel de declaratie.


Razvan Sandu a intrebat:
Buna ziua, bunica mea are 89 de ani si vrea sa-mi faca contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere. E nevoie de un certificat medico legal?


Biroul Notarului Public Iuliana Alexandra Zarafiu (birou notarial in zona MIHAI BRAVU):
buna ziua, in cazul bunicii dumneavoastra va fi nevoie de un certificat medico-legal. cu stima Iuliana Alexandra Zarafiu