imobiliare .net
Login
Inregistrare
Anunt
Tur 360
Alerte
Favorite
Mesagerie

Tur virtual 360 °

Tur virtual = succesiune de fotografii panoramice 360 grade, legate intre ele.

Turul virtual are un impact major in promovarea unei proprietati imobiliare. Cea mai eficienta si completa metoda de a prezenta o locatie, oricui, oriunde, la orice ora, este turul virtual panoramic 360, mai ales in aceasta perioada.

Imaginile panoramice 360° publicate pe imobiliare.net permit vizitatorilor sa vada in intregime interiorul sau exteriorul unei proprietati imobiliare. Posibilitatea de a conecta imaginile 360° intre ele, pentru a realiza un traseu virtual, cresc experienta multimedia de care vizitatorii vor avea parte atunci cand vor vizita turul virtual. In plus, imaginile panoramice 360 aeriene iti confera o viziune de ansamblu asupra imprejurimilor, daca este cazul.

In acest moment, turul virtual reprezinta una dintre cele mai apreciate si eficiente metode de promovare. Un tur virtual 360 permite cumparatorilor sa vizualizeze o proprietate imobiliara ca si cum ar fi prezenti in locatia respectiva. Acesta poate fi postat pe retele de socializare (Facebook) cat si pe site-uri de specialitate, atragand astfel mai multi potentiali clienti.

Cumparatorii de locuinte sunt incantati de posibilitatea de a face vizionarile online direct de pe calculator sau telefon, iar proprietarii scutesc foarte mult timp, evitand vizionarile, drumurile la locatie si intalnirile inutile.

Alege varianta potrivita pentru tine!

Pentru a beneficia de avantajele acestei tehnologii, exista doua posibilitati:

A

Te descurci singur!

Fa-ti singur propriile fotografii panoramice 360 folosind o camera special conceputa pentru asa ceva si ulterior le incarci pe imobiliare.net si creezi turul virtual in cateva minute. NU este foarte complicat, dar trebuie sa ai deja fotografiile panoramice.

Vezi tutorial adaugare tur virtual 360.

B

Apeleaza la profesionisti!

Noi iti recomandam sa apelezi la cei mai buni in acest domeniu: www.fotografie-imobiliara.ro. Preturile pentru un tur virtual pornesc de la 250 lei pentru un apartament si ajung la 500 lei pentru tururi virtuale complexe care implica si fotografii panoramice 360 aeriene, realizate cu drona. In preturile de mai sus beneficiati de servicii complete: realizare fotografii, setare tur virtual si gazduire inclusa timp de 12 luni.


Comandă rapid un tur virtual 360°

Tutorial adaugare tur virtual 360