IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Anunturi cu video

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >

Vanzari Case / vile CORBEANCA

Casa duplex sau individuala de la 120mp. utili, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, CE clasa A, caramida, ansamblu rezidential cu acces securizat. Casele se realizeaza la cerere in ansamblul rezidential Paladin Residence plecand de la un proiect personalizat in functie de pretentiile beneficiarului. Suprafetele terenului si casei sunt la alegere.
95.000 EURO
0756.132.620
Aristocrat Imobiliare (A)


Vanzari Case / vile OTOPENI

Vanzare vila individula in Otopeni - ansamblu rezidential, 7 camere, 6 dormitoare, P+1+M+Pod, CE clasa A, caramida, constructie finalizata 2010, 350mp., supr. totala : 450mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 350mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 15m, neutilat, 5 bai, 7 balcoane, intabulare, cadastru, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada neasfaltata, materiale de cea mai buna calitate, micro ansamblu rezidential format din 3 vile.
200.000 EURO
0756.132.620
Aristocrat Imobiliare (A)


Inchirieri Apartamente 3 camere MORARILOR

Pantelimon, Fundeni, apartament 3 camere decomandat, etaj 7 din 10, suprafata utila 72 mp, mobilat si utilat modern, vedere stradal, scara curata si civilizata, statia ratb 104, 614, 655 in fata blocului, distanta 10 minute de metrou Costin Georgian sau 4 statii de ratb pana la metrou Iancului.
300 EURO
0758.085.003;031.438.10.63
Confort Casa Imobiliare (A)


Vanzari Apartamente 3 camere DOI COCOSI

Straulesti, sector 1, apartament 3 camere, bloc an 2017, etaj 2/3, decomandat, suprafata 67 mp, doua grupuri sanitare, toate utilitatile, toate actele necesare vanzarii, se accepta credit, video apartament: https://www.youtube.com/watch?v=YeSUFOxa-44t=54s , pret fix cu TVA inclus.
69.000 EURO
0758.085.005;031.438.10.63
Confort Casa Imobiliare (A)


Vanzari Apartamente 4 camere BD UNIRII

Apartamentul este situat in zona Bulevardul Unirii-Zepter, la etajul 3 intr-un bloc cu 6 nivele, construit in anul 2011.Proprietatea are o suprafata utila totala de 130 mp., suprafata construita este de 168 mp, are o compartimentere decomandata si dispune de 3 grupuri sanitare si de o terasa generoasa de 11 mp .Finisaje : -pardoseli din parchet lemn masiv in living, dormitoare si holuri-pardoseli din gresie portelanata in bucatarie si in grupurile sanitare-pereti placati cu faianta in bucatarie si in grupurile sanitare-ferestre tamplarie PVC cu geam termopan-usa metalica la intrare-usi din lemn si sticla la interior-rulouri la geamuri-obiecte sanitare de foarte buna calitate-finisaje de o calitate excelenta cu materiale din categoria premiumAlte dotari : -bucataria mobilata si utilata complet-centrala termica proprie-sistem de aer conditionat-2 locuri de parcare cu lift sistem Klaus in garajul din subteranul blocului -boxa pentru depozitare -alarma-video interfonBlocul beneficiaza de 2 lifturi moderne, este monitorizat video si dispune de paza permanentaPret : 210.000 EuroPentru mai multe detalii contactati agentia.
210.000 EURO
0722314320
L&M Universal Imobiliare (A)


Vanzari Apartamente 3 camere VITAN MALL

Unirii-Casa de Pensii-Mall Vitan-Locatie exceptionala!Apartamentul este situat intr-un bloc amplasat stradal in zona centrala a capitalei, Vitan Mall, in apropierea Bulevardului Unirii , Bulevardului Octavian Goga si a Centrului Comercial Bucuresti Mall, la etajul 5 intr-un imobil cu 8 etaje, finalizat in anul 1994.Locatia este una privilegiata, apartamentul fiind situat la numai cateva minute de Centrul Vechi si Km 0 al Bucurestiului, favorizand accesul catre toate punctele de interes ale orasului.Scara blocului este curata, ingrijita, fara restantieri si echipata cu un sistem de supraveghere video.Compartimentarea este tip H, decomandat, dispune de o suprafata utila totala generoasa, de 77mp, living, 2 dormitoare, bucatarie mare, 2 grupuri sanitare (baia principala si grup sanitar de serviciu) si un balcon.Vederea apartamentului este mixta, camerele sunt mari, luminoase si beneficiaza de orientare est-vest (dormitoarele sunt orientate catre est, livingul si bucataria catre vest)Apartamentul este renovat intergral si beneficiaza de urmatoarele finisaje:gresie, faianta, parchet, termopan, instalatii sanitare si electrice noi, usa metalica la intrare.Apartamentul se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata, incluzand de asemeni mobilierul din living.Locatia favorizeaza accesul rapid catre statia de metrou Timpuri Noi, Dristor, Mihai Bravu, Unirii, Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Centrul Comercial Bucuresti Mall.Facilitatile zonei:Centrul Comercial Bucuresti Mall, supermarketuri (Mega Image, Carrefour, Billa, Lidl, Kaufland, Profi ), piete agroalimentare, posta, clinici medicale, banci, scoli, gradinite, parcuri, centre wellness, restaurante, cafenele, multiple mijloace de transport in comun .Pret: 98.500EPentru mai multe detalii, contactati agentia
98.500 EURO
0722314320
L&M Universal Imobiliare (A)


Inchirieri Spatii comerciale CALEA VICTORIEI

Calea Victoriei , vis a vis magazin Ferarri, suprafata construita 245 mp, suprafata utila 180 mp, amenajat, centrala termica gaz, instalatie evacuare fum incinta, aer conditionat, doua grupuri sanitare, pretabil restaurant, pizzerie, cafenea, birouri, etc.
4.000 EURO
0720592299
Flanda Imobiliare (A)


Vanzari Apartamente 3 camere SOSEAUA NORDULUI

Situat in fata Parcului Herastrau, intr-un complex rezidential cu piscina si gradina, acest apartament penthouse cu 3 camere se afla la etajul 5 al unui imobil S+P+5 din 2005. Toate camerele au vedere catre parc si este insorit in a 2a parte a zilei fiind orientat vest.Are o suprafata totala de 125mp din care 100mp utili si 10mp terasa.Este compus din zona de living cu bucatarie deschisa si iesire pe terasa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor secundar si baie secundara.Include 1 loc de parcare in garajul subteran.Apartamentul este mobilat complet si este potrivit pentru rezidenta.
389.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere PRIMAVERII

Amplasat in cea mai exclusivista zona a orasului, Primaverii, acest proiect impresionat reprezinta cel mai inalt standard rezidential avand in vedere calitatea ireprosabila si locatia de top. Este compus din doua corpuri cu regim de inaltime mic, S+D+P+4, un numar restrans de apartamente, arhitectura moderna si eficienta energetica A+ (green building) . Acest duplex cu 4 camere si gradina se afla la parterul imobilului si se desfasoara pe 2 nivele.Are o suprafata totala de 293 din care 165mp construiti si 121mp terasa/gradina. La primul nivel are living de 32mp, bucatarie, grup sanitar si dormitor cu baie.Cel de-al doilea nivel este compus din 2 dormitoare cu 2 bai si terasa de 121mp. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, imobilul beneficiaza de tehnologii de ultima ora, paza 24/7 si servicii concierge.Sunt disponibile apartamente cu 3-4 camere si penthouse-uri.
599.500 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 3 camere PRIMAVERII

Amplasat in cea mai exclusivista zona a orasului, Primaverii, acest proiect impresionat reprezinta cel mai inalt standard rezidential avand in vedere calitatea ireprosabila si locatia de top. Este compus din doua corpuri cu regim de inaltime mic, S+D+P+4, un numar restrans de apartamente, arhitectura moderna si eficienta energetica A+ (green building) . Acest apartament cu 3 camere se afla la etajul 3 si are vedere catre curtea interioara (sud-vest).Are o suprafata construita de 121mp, 81mp utili si 20mp terasa. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, imobilul beneficiaza de tehnologii de ultima ora, paza 24/7 si servicii concierge.Sunt disponibile apartamente cu 3-4 camere si penthouse-uri.
439.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Case / vile BANEASA

Imbratisata de Padurea Baneasa, intr-o zona rezidentiala ultra-exclusivista, aceasta vila superba P+1 cu 4 camere ofera viitorilor locatari un ambient relaxant, intim si foarte primitor. Este insorita toata ziua fiind orientata Sud-Vest-Est.Este construita in 2007 pe un teren de 1500mp din care 1200 curte libera cu vegetatie matura si piscina.Suprafata construita este de aprox. 400mp din care 310mp utili si 50mp terase. Parterul este compus din zona de zi de 75mp, living cu semineu si dining, terasa acoperita spre piscina, bucatarie Aster Cucine echipata Ariston, grup sanitar, garaj dublu si camera tehnica. La etaj se afla dormitorul matrimonial cu dressing si baie cu Jacuzzi si dus, terasa si inca 2 dormitoare cu bai proprii si balcon. Beneficiaza de spatii vitrate mari care lumineaza spatiile atent dozate, punand in valoare interioarele dar si natura inconjuratoare. Finisajele sunt de top: obiecte sanitare Antonio Lupi, parchet masiv, ceramica Sant/ Agostino, tamplarie lemn-aluminu Kuadra, corpuri de iluminat Guzzini, centrala termica Viessmann cu boiler 300l. Gradina beneficiaza de intimitate si spatii largi de relaxare. Are piscina incalzita, foisor Unopio, spatiu de joaca Jungle Gym, gratar si cuptor de pizza. Securitatea este asigurata de vecinatatea SIE dar si de sistemul de supraveghere video Sony conectat la BGS printr-o alarma Paradox. Mobilierul este de top, marci italiene celebre au fost armonizate de viziunea arhitectului:: Poliform, Ego, Arketipo, Porro.Avand in vedere locatia deosebita, accesul facil catre centrele comerciale si zona de business, aceasta proprietate este potrivita unei familii care iubeste linistea, natura si confortul la cel mai inalt nivel.
1.890.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere SOSEAUA NORDULUI

Amplasat in zona premium nord, langa Parcul Herastrau, cu vedere panoramica peste parcul Herastrau, acest imobil rezidential de lux se desfasoara pe 14 nivele, 2S+P+11. Va fi finalizat in 2018.Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar.Are o suprafata totala de 258mp din care 173mp utili si 48mp terase. Este insorit fiind orientat sud-vest.Este compus din living generos 51mp cu zona de dining si vedere parc, terasa 27mp, bucatarie, dormitor matrimonial de 36mp cu baie proprie si terasa 15m, holuri largi cu zone de dressing, si 2 dormitoare secundare (18/16mp) cu bai proprii.Finisajele sunt de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala, aer conditionat Mitsubishi VRV, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe).Avand in vedere zona verde, apropierea de zona de business Barbu Vacarescu-Floreasca, vederile spectaculoase si calitatea superioara a ansamblului, este una din cele mai bune optiuni pentru o familie cu 2 copii.
504.200 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere SOSEAUA NORDULUI

Acest apartament premium este amplasat in prima linie cu parcul Herastrau, beneficiind de o vedere panoramica superba. Se afla la etajul 4 al unui imobil S+P+6 finalizat in 2006, avand orientarea cardinala perfecta sud-vest (insorit toata ziua.Suprafata totala este de 275mp din care 213mp sunt utili si 16mp terase. Este compus din living generos de 90mp cu zona de dining si semineu, terasa spre parc, bucatarie separata echipata complet, grup sanitar si 3 dormitoare (23/22/17mp) matrimoniale cu bai proprii, dressinguri si acces catre terase. Poate fi cu usurinta recompartimentat un al 4lea dormitor.Este complet mobilat si utilat. La subsol are 1 loc de parcare inclus in pret. Imobilul beneficiaza de paza 24/7 si supraveghere video.Avand in vedere amplasarea stradala perfecta, vederea panoramica, spatiile ample si insorite, aceasta proprietate reprezinta cea mai buna optiune de pe Soseaua Nordului.
900.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere SOSEAUA NORDULUI

Acest apartament premium este amplasat in prima linie cu parcul Herastrau, beneficiind de o vedere panoramica superba. Se afla la etajul 4 al unui imobil S+P+6 finalizat in 2004 si este orientat catre ves-est t fiind foarte insorit toata ziua.Suprafata totala este de 250mp din care 175mp sunt utili si 24mp terase. Are in compunere living generos de 74mp cu zona de dining, terasa spre parc, bucatarie separata echipata complet, grup sanitar, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si 2 dormitoare secundare care impart o singura baie.Este complet mobilat si utilat. La subsol are 2 locuri de parcare si o boxa. Imobilul are paza si supraveghere video. Este inchiriat.
750.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere SOSEAUA NORDULUI

Amplasat in zona premium nord, langa Parcul Herastrau, cu vedere panoramica peste parcul Herastrau, acest imobil rezidential de lux se desfasoara pe 14 nivele, 2S+P+11. Va fi finalizat in 2018.Suprafata totala este de 217mp construiti din care 135mp utili plus 50mp terasa. Este orientat sud-vest fiind insorit toata ziua.Este compus din living spatios de 39mp cu vedere parc, bucatarie, terasa 50mp, dormitor matrimonial 23mp cu baie proprie, spalatorie si 2 dormitoare secundare (20/17mp) care impart o baie cu dus.Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar.Finisajele sunt de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor, aer conditionat Mitsubishi VRV, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe).Avand in vedere zona verde, apropierea de zona de business Barbu Vacarescu-Floreasca, vederile spectaculoase si calitatea superioara a ansamblului, este una din cele mai bune investitii.
294.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere SOSEAUA NORDULUI

Amplasat in zona premium nord, langa Parcul Herastrau, cu vedere panoramica peste parcul Herastrau, acest imobil rezidential de lux se desfasoara pe 14 nivele, 2S+P+11. Va fi finalizat in 2018.In total sunt 95 de apartamente impartite pe 2 scari cu receptie de 5,5m inaltime, fiecare cu cate 2 lifturi de 12 persoane.Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar.Are o suprafata totala de 162mp din care 124mp utili si 8mp terasa. Este insorit fiind orientat sud-est.Este compus din living cu zona de dining de 30mp, bucatarie separata (poate fi deschisa catre living), terasa, dormitor matrimonial 19mp cu baie proprie, hol generos cu spatii de depozitare si 2 dormitoare secundare (20/18mp).Finisajele sunt de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor, aer conditionat Mitsubishi multi-split, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe, electrice Bticino).Avand in vedere zona verde, apropierea de zona de business Barbu Vacarescu-Floreasca, vederile spectaculoase si calitatea superioara a ansamblului, este una din cele mai bune investitii.
277.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 2 camere AVIATIEI

Dezvoltatorul imobiliar A Residence construieste în zona Aviatiei - Pipera un imobil rezidential de dimensiuni reduse cu 5 etaje. Amplasamentul este discret, într-o zonă de vile, ferit de zgomotul cotidian si inconjurat de natura.Locatia este usor accesibila, langa lacul Pipera si Porsche București Nord, la cateva minute de Parcul Herăstrău, zona de business Floreasca - Barbu Vacarescu - Pipera si Metroul Aurel Vlaicu (1,9km). Imobilul este dezvoltat pe un teren de 1450mp avand amprenta la sol de 709mp si suprafata totala construita de 3350mp dispusi pe 5 nivele, P+3+4 retras. Sunt 32 de unitati, apartamente cu 2 camere şi 3 camere, cu acces pe o singură scară.Apartamentele beneficiază de vederi libere catre lac si verdeata, fatada cu un design avangardist, modern, suprafete vitrate generoase (floor to ceiling), fiind construite pentru a răspunde tuturor nevoilor locatarilor şi a asigura în acelaşi timp intimitatea şi confortul fiecărei familii. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare suprateran care se poate achizitiona separat. Complexul va beneficia de paza si supraveghere video perimetrala 24h/7.
80.460 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Apartamente 4 camere PRIMAVERII

Amplasat in cea mai exclusivista zona a orasului, Primaverii, acest proiect impresionat reprezinta cel mai inalt standard rezidential avand in vedere calitatea ireprosabila si locatia de top. Este compus din doua corpuri cu regim de inaltime mic, S+D+P+4, un numar restrans de apartamente, arhitectura moderna si eficienta energetica A+ (green building) . Acest duplex cu 4 camere si gradina se afla la parterul imobilului si se desfasoara pe 2 nivele.Are o suprafata totala de 305 din care 185mp construiti si 120mp terasa/gradina. La primul nivel are living de 52mp, bucatarie si grup sanitar.Cel de-al doilea nivel este compus din 3 dormitoare cu 2 bai si terasa de 120mp. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, imobilul beneficiaza de tehnologii de ultima ora, paza 24/7 si servicii concierge.Sunt disponibile apartamente cu 3-4 camere si penthouse-uri.
799.000 EURO
0720465336
GoldenKey Premium Real Estate (A)


Vanzari Case / vile CORBEANCA

Vila cu design deosebit in Corbeanca, 4 camere, 2 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2015, CE clasa A, supr. totala : 155mp, supr. utila : 136mp, supr. teren : 340mp, amprenta sol: 80mp, desch. sosea 15m, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita. Vila este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, dormitor, baie, bucatarie complet mobilata (mobilier Italia lemn masiv, blat din piatra naturala) si utilata cu aparatura Franke, camara, living cu semineu functional si dinning cu iesire pe o terasa de 25 mp amenajata cu gratar din piatra, cuptor din caramida refractara pentru pizza si afumatoare din lemn. La etaj regasim un dormitor spatios, dressing, baie si camera cu destinatia de spalatorie-uscatorie. Aer conditionat la etaj, faianta, gresie Italia. Curtea este amenajata cu cascada si helesteu, spatiu de depozitare pentru uneltele de gradina. Vila dispune de un garaj incalzit cu spatiu de parcare pentru doua masini si usa actionare electrica. Se accepta credit, pret usor negociabil. Comision zero la cumparator!
125.000 EURO
0756.132.620
Aristocrat Imobiliare (A)


Vanzari Birouri DOROBANTI

Amplasata langa Piata Dorobanti- Beller, cu conexiuni foarte bune catre mijloacele de transport in comun, aceasta cladire de birouri se desfasoara pe 5 nivele, S+P+3.Are o suprafata de 624mp construiti din care 460mp utili. Fiecare nivel are compartimentari flexibile si toalete. Beneficiaza de toate imbunatatirile: Ac, mocheta, monitorizare video, retea structurata, etc.Beneficiaza de 6 locuri de parcare in fata imobilului.Este inchiriat inca 4 ani.
849.000 EURO
0733676676
GoldenKey Premium Real Estate (A)


2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   > 
imobiliare.net © 2004 - 2018  |  Contact | Adauga proiectul tau |