IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Notar Public Ana - Maria Dragnea


Contact: 021.327.38.86, 021.327.38.68, 0744.355.264, 0724.246.457

Web: http://www.notariatdragnea.ro/


Adresa:
Calea Calarasilor, nr. 109.

Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - CALARASILOR
Sector 3 - PIATA TRAIAN

0 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
dan a intrebat:
Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament in valoare de 60000 euro,prin credit ipotecar, cat costa taxele notariale la dumneavoastra? Agentul imobiliar doreste sa ii achit tot onorariul la semnarea antecontractului si sa ii dau avans proprietarului 15% din valoarea apartamentului, e normal sau trebuie sa dau o suma mai mica? Creditul este preaprobat la banca, dar daca totusi se respinge dosarul la final, pot recupera avansul si comisionul de la agent?(o parte din comision, sunt constient ca a pierdut timpul...), imi cere comision 3%. Va multumesc.


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Buna ziua, Fiind vorba despre foarte multe aspecte asupra carora solicitati lamuriri, va sugerez sa faceti o programare pentru o consultatie, spre a va oferi toate lamuririle necesare. 021.327.38.86 0744.355.264


Marta a intrebat:
Buna ziua! Tatal meu detine o locuinta si doreste sa o treaca pe numele meu, care sunt fiica lui. As dori sa stiu care este varianta prin care actele ies cel mai ieftin? Va multumesc!


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Buna Ziua, In situatia in care tatal dvs va transmite proprietatea asupa locuintei fara nicio contraprestatie din partea dvs., varianta ar fi donatia (act cu titlu gratuit). Pentru a lamuri insa toate aspectele legate de aceasta tranzactie, pentru a primi informatii suplimentare, pentru a cunoaste si alte variante de transfer a dreptului de proprietate, va rugam sa ne contactati. Datele noastre de contact sunt cele de mai jos: BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL - DRAGNEA ANA-MARIA Sediu: Bucureşti, Calea Călărașilor nr. 109, parter, ap. 1A, sector 3 Tel.: 021.327.38.86.; Fax: 021.327.38.68.; 0744.355.264 E-mail: bnp.dragnea@yahoo.com; amdragnea@gmail.com.


Razvan Sandu a intrebat:
Buna ziua, bunica mea are 89 de ani si vrea sa-mi faca contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere. E nevoie de un certificat medico legal?


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Buna Ziua, Da, in cazul bunicii dvs este necesar acest certificat. De asemenea, in cazul in care bunica dvs. intentioneaza sa va transmita dreptul de proprietate asupra apartamentului in schimbul intretinerii, este necesar sa fie asistata de un reprezentant desemnat de Autoritatea Tutelara. Pentru mai multe informatii, va asteptam la sediul biroului notarial.


preda a intrebat:
Spuneti-mi va rog ce taxe se platesc la notar, pentru suma de 213750 lei, credit prima casa? Am vazut ca pretul este diferit, in functie de diferite site-uri. Care ar fii explicatia? Multumesc.


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Taxele notariale se calculeaza raportat la pretul vanzarii, iar nu la valoarea creditului. In cazul achizitiilor facute in cadrul Programului ”Prima Casa” beneficiati de o reducere de 30% din onorariul notarial aferent redactarii si autentificarii contractului de vanzare. Nu va sfatuiesc sa luati in considerare ”diversele site-uri”. Nu sunt corect informate.


FILIP DANIELA a intrebat:
Buna ziua!POT DA O DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE CA MI-AM PIERDUT FOAIA MATRICOLA??


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Da. Costul este de 49,60 lei TVA inclus.


Iulian popa a intrebat:
Buna dimineata, In cazul in care doresc sa vind un apartament pe care l-am obtinut in 2 etape taxele ce le datorez catre stat vor tine cont de acest fapt. mentionez ca prima etapa este mai mare de 3ani. Cu multumiri anticipate pentru raspuns


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Desigur. Impozitul pe venitul obtinut din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal se calculeaza raportat la data dobandirii fiecarei cote din apartament.


Ileana a intrebat:
Buna ziua! Este posibil un schimb de locuinte cu sulta, in conditiile in care nu este facuta succesiune?


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Daca va referiti la faptul ca nu este dezbatuta succesiunea si nu s-au stabilit mostenitorii ramasi de pe urma unuia dintre proprietarii implicati in schimb, evident ca nu poate fi incheiat actul de schimb. Pentru un raspuns cat mai exact, va rugam sa ne comunicati mai multe detalii. Ne puteti apela direct la telefon 021.327.38.86, de luni pana vineri, intre orele 10-17.


AdrianM. a intrebat:
Buna ziua. Cum se poate cumpara un apartament grevat de o ipoteca imobiliara de gradul 1, in valoare de aproximativ 110000 lei si care are notate ca sarcini interdictia de vanzare, inchiriere, dezmembrare, comasare si modificare structurala. Exista vreo posibilitate de a incheia un act de imprumut, promisiune de vanzare, etc. ? Mentionez ca tranzactia se face in familie. Multumesc anticipat.


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Buna Ziua, Pentru a putea vinde/cumpara un apartament grevat de ipoteca si interdictiile mentionate de dvs., trebuie obtinut acordul scris al bancii creditoare, acord in care aceasta va mentiona si conditiile in care se va putea face instrainarea. De regula, un astfel de acord este conditionat de virarea, fie a intregului pret de vanzare, fie a unei parti din acesta, de catre cumparator, direct in contul bancar in care se achita ratele de credit de catre vanzator, in vederea inchiderii creditului. Pentru lamuriri suplimentare si alte aspecte legate de tranzactie, va sugeram sa stabiliti o programare la sediul Biroului Notarial. Datele de contact sunt urmatoarele: BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL - DRAGNEA ANA-MARIA LICENŢA DE FUNCŢIONARE NR. 43/2303/02.02.2015 Sediu: Bucureşti, Calea Călărașilor nr. 109, parter, ap. 1A, sector 3 Tel.: 021.327.38.86.; Fax: 021.327.38.68. E-mail: bnp.dragnea@yahoo.com; amdragnea@gmail.com. WEB: www.notariatdragnea.ro


Daniel85 a intrebat:
Îmi puteţi spune cum aş putea trece casa de pe numele unchiului meu pe numele meu? Menţionez că unchiul meu este în viaţă şi este de acord să îmi cedeze locuinţa. Este vreo problemă dacă eu nu locuiesc în România? Vă mulţumesc!


Notar Public Ana - Maria Dragnea:
Buna Ziua, Exista mai multe modalitati prin care puteti ”trece casa de pe numele unchiului dvs. pe numele dvs” (vanzare, donatie, testament, contract de renta viagera etc), insa va propun o intalnire in care sa discutam aceste variante, precum si toate aspectele juridice si practice legate de fiecare in parte. Ne puteti contacta telefonic (021.327.38.86 sau 0744.355.264) ori pe e-mail (amdragnea@gmail.com), in vederea stabilirii unei programari, in cadrul careia sa primiti explicatiile si lamuririle necesare. Notar Public Ana-Maria Dragnea
 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |