IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Corso Residence - BRANCOVEANU
In constructie

Corso Residence este special gandit pentru omul activ, un ansamblu rezidential deosebit, situat intr-o zona rezidentiala foarte linistita, cu infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si mijloace de transport. Bucuresti (Brancoveanu)

Localizare


Detalii proiect
* Apartamente noi 2 camere
Preturi: intre 48000€ si 56000 €
* Apartamente noi 3 camere
Suprafete: intre 74mp si 78mp
Preturi: intre 58000€ si 87000 €
Descriere
Corso Residence este special gandit pentru omul activ, un ansamblu rezidential deosebit, situat intr-o zona rezidentiala foarte linistita, cu infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si mijloace de transport. Este construit pe un sistem de fundatii continue din beton armat pe doua directii. Elementele verticale sunt constituite din lamele si stalpi din beton armat. Elementele orizontale si planseele sunt formate din placi si grinzi din beton armat. Imobilul va avea un regim de inaltime de S+P+4E. Inchiderile si compartimentarile interioare sunt din caramida cu goluri verticale iar termoizolatia exterioara va fi realizata din polistiren de 10cm.
Imobilul este alcatuit din apartamente cu 2 si 3 camere, ce vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi interior, centrala de apartament, contorizare individuala, boxa la subsolul imobilului inclusa in pret. Corso Residence dispune de o pozitionare excelenta, fiind situat in imediata apropiere de mijloace de transport, scoli, gradinite, liceu, piata, supermarket mega Image, hypermarket Lidl, Carrefour si Selgros, Oraselul Copiilor si statia de metrou Constantin Brancoveanu. Este un imobil in care s-a tinut cont in primul rand de confortul si intimitatea unei locuinte, avand un numar de 15 de unitati locative, dispuse cate 3 pe palier, ce dispun de o compartimentare excelenta, gandita special pentru a satisface nevoile rezidentilor sai. La parterul imobilului va fi un spatiu comercial.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Pretul apartamentelor difera in functie de suprafata si etaj si au TVA-ul de 5% inclus.
Corso Residence este o oferta foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi. Blocul are ca termen de finalizare luna Octombrie 2015.
Statistici: 15289 listare / 18 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Alfamar Grup Imobiliare
Adresa: Bucuresti
Persoana contact vanzari: Mariana Velea
0766.091.344

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |