IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Natural Residence III - CORBEANCA
Proiect finalizat Locuit

Natural Residence III este un ansamblu nou din Corbeanca, zona Tamasi, cu o suprafata de 40.000 mp, ce include 40 locuinte unifamiliale cuplate si single, dintre care jumatate sunt deja construite. Primele case in ansamblu au fost ridicate in 2012, iar in numai doi ani, Natural Residence gazduieste peste 20 de case unde proprietarii deja locuiesc, alte 8 unitati locative sunt deja la cheie si isi asteapta cumparatorii, iar alte 4 case sunt in constructie. Comision 0% cumparator. Corbeanca (Corbeanca)

Localizare


Natural Residence III este situat in Jud. Ilfov, localitatea Corbeanca (situata la Nord de Baneasa si Otopeni), langa biserica din Tamasi, intr-o zona vede, curata si linistita, intre padurile Corbeanca-Tamasi si padurile Mogosoaia-Buftea.

Accesul se poate face din DN1 mergand pe Soseaua Unirii, prin localitatea Corbeanca 7 km, sau din Buftea, mergand pe aceiasi sosea 4 km. Distanta in minute de mers cu masina regulamentar, fata de Piata Victoriei este de 17-20 minute, iar fata de centrul comercial Baneasa este de 12 minute.
Detalii proiect
* 8 Vile
Suprafete: intre 120mp si 165mp
Preturi: intre 65000€ si 95000 €

Comision cumparator: 0%
Etape de livrare:
Proiect finalizat si locuit - 2013
Descriere
Cartierul cuprinde vile unifamiliale cuplate tip duplex avand de la 120 mp utili pana la 167 mp utili si terenuri cu supreafete variate intre 250 mp si 400 mp, construite din 2012 pana in 2014 inclusiv, pe structura din cadre de beton si cu peretii exteriori din caramida si compartimentare in interior cu pereti din rigips.

Alaturi de locuintele in duplex, pentru cumparatorii potentiali exista si vile individuale din caramida.

Preturile de achizitie a unei vile in Natural Residence III variaza intre 65. 000 euro si 95. 000 euro (preturile includ TVA) pentru case complet finisate si racordate la utilitati.

Utilităţi:

Utilitati generale: Curent, Curent trifazic, Apa, Fosa septica, Gaz, CATV, Cablu, Wireless.

Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere.

Utilitati in cartier: strazi cu latimea carosabila de 6 m, iluminatul public, alimentare cu gaz prin racordare la reteaua de gaze, electricitate, telefonie, internet, televiziune, parc.

Facilitati pe o raza de 4 km: 2 magazine Mega Image, 2 magazine de cartier, 2 gradinite private, 1 scoala de stat, 1 gradinita de stat cu program prelungit, clinica medicala, clinica stomatologica, cabinet veterinar, 3 restaurante, teren de fotbal, teren de tenis, centru de echitatie, 2 lacuri pentru pescuit de agrement, 3 biserici.

Finisaje
• Podele: Parchet, Gresie
• Usi interior: Panel
• Izolatii termice: Exterior, Interior
• Pereti: Faianta, Vopsea lavabila.


Cea mai mare parte din locuintele tip duplex din ansamblu se preteaza programului Prima Casa. Asiguram consultanta si suport in vederea obtinerii creditului tip Prima Casa.

CORBEANCA - DATE GEOGRAFICE

Corbeanca se remarca prin frumusetea ei, aceasta dezvoltandu-se mult in ultimii ani, datorita populatiei decise sa-si achizitioneze o casa departe de aglomeratia orasului.

Puncte de reper: Aceasta locuinta se afla la doar 25 de minute de Piata Victoriei, la 10 minute de Centrul Comercial din Baneasa, Bricostore sau Ikea, la 40 minute de centrul capitalei si la 5 minute de DN.

Acces in zona: Mega Image, Hornbach, magazine, scoala, gradinita, farmacie, aeroport Otopeni. Daca v-ati gandit sa va mutati din oras, zona Corbeanca este cu adevarat una dintre cele mai bune alegeri.

Comuna Corbeanca este situata in partea de vest a judetului Ilfov, la limita cu judetul Dambovita si la 20 km de Bucuresti. Teritoriul comunei Corbeanca se invecineaza la nord cu comuna Peris, la vest cu judetul Dambovita, la sud-vest cu orasul Buftea, la sud cu comuna Mogosoaia, la sud-est cu Orasul Otopeni, iar la nord-est cu comuna Balotesti.

Comuna Corbeanca este situata in exclusivitate in zona de campie, cu o altitudine intre 50 si 120 m, apartinand subunitatilor Campiei Vlasiei in cadrul careia se evidentiaza interfluviile largi presarate cu crovuri, movile si lacuri.

Principalele artere de circulatie care traverseaza comuna Corbeanca sunt drumurile judetene DJ 101 si DJ 101A, primul strabate comuna de la vest la est iar al doilea strabate comuna de la nord la sud.

Pe teritoriul comunei Corbeanca se afla o salba de lacuri formata din: Valea Mocanului, ValeaVartop si Valea Cocivalistea, iar padurile comunei Corbeanca si anume: Padurea Tamasi, Padurea Corbeanca si Padurea Petresti fac parte din renumitii “Codrii Vlasiei”.

Clima comunei Corbeanca prezinta caracteristicile unui climat temperat-continental cu veri calde si ierni secetoase specifice Campiei Romane.
Statistici: 20706 listare / 44 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Agentie Vanzari - Aristocrat Imobiliare
Adresa: Corbeanca
Persoana contact vanzari: Ilinca Florea
0756.132.616

Schite
Comentarii
adauga comentariu
Ionel
Un proiec curajos dezvoltat de la zero cu mare grija, louit de oameni inimosi si civilizati. 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |