IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0PARK RESIDENCES 5 - BANEASA
Proiect finalizat

Park Residences 5 este este un nou ansamblu de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere - Lacul Baneasa, Petrom City. Ansamblul este alcatuit din 160 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne. La preturile de lista se adauga T.V.A. Bucuresti (Baneasa)

Localizare


Baneasa - Straulesti, zona Petrom City
Detalii proiect
* Garsoniere noi
Suprafete: 46mp
Pret: 55000€
* Apartamente noi 2 camere
Suprafete: 64mp
Pret: 79000€
* Apartamente noi 3 camere
Suprafete: 88mp
Pret: 96000€
* Apartamente noi 4 camere
Suprafete: intre 145mp si 170mp
Pret: 149000€

La preturi se aduga TVA de 5% sau 20%, in conditiile legii.
Descriere
Park Residences 5 este este un nou ansamblul de locuinţe, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în zona Piaţa Presei Libere - Lacul Băneasa, Petrom City, pe strada Nuferilor nr. 40 - 48.

DESCRIERE ANSAMBLU
LOCAŢIE ŞI APARTAMENTE:

Locaţia oferă o oază de linişte, pe malul Lacului Băneasa, în mijlocul naturii, dar şi o multitudine de facilităţi ce contribuie la întregirea confortului unei vieţi moderne.
Sunt 160 de apartamente în complex, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, împărţite în 4 corpuri de clădire, fiecare având câte 2 scări.
Întregul complex este proiectat în ideea de confort şi eleganţă. De aceea, ne-am gandit pentru viitorii proprietari la o viaţă relaxantă alături de cei dragi şi folosirea ingenioasă a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite - pentru cel ce va locui în acest imobil, va fi întotdeauna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare în piscina, saună şi în sala de fitness cu aerisire naturală şi dotată cu aparate moderne.
Complexul este finalizat, peste 70% din apartamente fiind deja vândute.

DEZVOLTATOR:

Cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Park Residences 5 deţine în portofoliu numeroase proprietăţi, pentru mare parte din acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor.
Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor de lux, atât în ceea ce priveşte locaţiile exclusiviste cât şi în privinţa calităţii construcţiilor şi finisajelor. Printre imobilele realizate de către dezvoltator se numără :

- Park Residences 1: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului;
- Park Residences 2: imobil cu apartamente de lux în Predeal;
- Park Residences 3: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului;
- Park Residences 4: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului:
- Imobil multifuncţional, depozite şi spaţii de birouri în Şoseaua Berceni;
- Pensiune în Sangov Lac.

DETALII TEHNICE ŞI FINISAJE:

- Structura de rezistenţă asigurată de un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat cu planşee din beton armat.
- Pereţi exteriori din cărămidă Porotherm cu o grosime de 30 cm; placare cu sistem termoizolant de faţadă, compus din polistiren expandat 10 cm grosime, cărămidă aparentă şi tencuială decorativă marca Caparol.
- Balustradele sunt realizate din confecţie metalică vopsită electrostatic.
- Tâmplărie exterioară din profile pentacamerale de PVC armat cu oţel zincat, cu geam tip termopan, clar, cu proiecţie low-E, import Germania, mărcile Veka şi Roto.
- Placajele ceramice din bucătărie şi băi sunt din import, Delta Design sau similar.
- Obiecte sanitare din gama Roca şi baterii din gama Grohe.
- Pardoseala finisată cu parchet triplustratificat, import Germania, marca Holver.
- Uşile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir mahon sau la alegere, pline şi cu feronerie inox satinat. Uşile sunt de import Italia, producator Pinum.
- Aparate electrice pentru realizarea reţelelor din apartamente şi spaţiile comune şi aparate de microcomutatie (prize, întrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, siguranţe automate) import Italia, marca Quattro Elettrico.
- Încălzirea se realizează cu centrala de apartament, producator Buderus iar contorizarea utilităţilor( apa rece, electricitate, gaz natural) este departajată pe fiecare apartament şi pe spaţiul comun.
- Imobil echipat cu ascensor electric de persoane, marca Schindler, capacitate 6 persoane, care face legătura între demisolul clădirii şi etajele curente.
- Imobilul racordat integral la reţelele edilitare existente în zonă: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV.
Statistici: 26799 listare / 17 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


NORDIS
Adresa: Str. Aron Cotrus, 61A, et 3, sct 1, Bucuresti
Persoana contact vanzari: Cristian Postoaca
0732.100.443

Schite
Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |