IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Red House Vile Ghindari - GHENCEA - Prelungirea Ghencea
In constructie

Situat in Sectorul 5 al Capitalei, ansamblul de locuinte Red House Vile Ghindari poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme. Bucuresti (Prelungirea Ghencea)

Localizare


Detalii proiect
* 10 Vile (9 disponibile)
Preturi: intre 88000€ si 92000 €

Comision cumparator: 0%
Descriere
Vile construite armonios si trainic, beneficiind de amplasarea intr-o zona a Bucurestiului ce pastreaza aerul orasului de odinioara, fara a fi insa lipsita de farmecul si confortul modernitatii. Din punct de vedere arhitectural, casele vor fi construite in stil mediteraneean, avand o terasa in locul clasicului acoperis.

Ansamblul, cu acces privat, este construit cu materiale de foarte buna calitate, furnizate de producatori si firme de renume, consacrate, pe piata constructiilor din Romania.

In vecinatatea ansamblului rezidential sunt construite case, blocurile lipsind din acest peisaj, in zona dezvoltandu-se, incepand cu anii 2005 - 2006, numai vile si case noi. Ansamblul de locuinte Red House Vile Ghindari este construit pe o strada adiacenta, in acest fel beneficiind de un nivel scazut de poluare fonica si a aerului si de un volum redus al traficului.

Accesul facil al ansamblului catre cartierul Drumul Taberei reprezinta un alt avantaj al amplasarii ansamblului de locuinte Red House Vile Ghindari, in acest fel putand beneficia de prezenta, in apropiere, a marilor hipermarketuri si mall-uri (Carrefour, Auchan, Hornbach, Kika, Outlet Fashion Militari, Decathlon, Praktiker, BricoDepot etc.) si a viitorului parc modernizat Drumul Taberei (Moghioros) situat la o distanta convenabila. De asemenea, accesul usor catre autostrada Bucuresti-Pitesti va inlesneste si iesirea spre platforma comerciala Militari, una dintre cele mai mari din Capitala si catre Parcul de Distractii Acvatic.
Statistici: 19089 listare / 23 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Apulum94
Adresa: Bucuresti
021.320.70.70

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2020  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |