IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Seven Residence - MILITARI
In constructie

Complexul rezidential “Seven Residence” este localizat in zona Drumul Taberei- Militari, in vecinatatea centrelor comerciale Lidl, Piata Gorjului, Plazza Mall, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun. Bucuresti (Militari)

Localizare


Detalii proiect
* Garsoniere noi
Preturi: intre 39000€ si 42000 €
* Apartamente noi 2 camere
Preturi: intre 51500€ si 62000 €
* Apartamente noi 3 camere
Preturi: intre 78000€ si 82000 €
Descriere
Complexul rezidential “Seven Residence” este localizat in zona Drumul Taberei- Militari, in vecinatatea centrelor comerciale Lidl, Piata Gorjului, Plazza Mall, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun.Aici, dezvoltatorul imobiliar a resusit sa se faca evidentiat prin finisajele de lux ale complexului, atat la interior cat si la exterior.
Imobilul are un regim de inaltime D + P + 7E si ofera apartamente si garsoniere complet finisate si bransate la toate utilitatile, intr-un total de 54 unitati locative dispuse cate 6 pe palier( 2 garsoniere, 3 apartamente cu 2 camere si 1 apartament cu 3 camere). Este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Proiectul imobiliar Seven Residence dispune de o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului.
Dacă vrei să te convingi singur de calităţile şi de splendoarea prestigiosului proiect, fă o plimbare până la noi. Calitatea face diferenţa!
Statistici: 21722 listare / 23 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Alfamar Grup Imobiliare
Adresa: Bucuresti
Persoana contact vanzari: Marius Badea
0766.091.336

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |