imobiliare .net
Login
Inregistrare
Anunt
Tur 360
Alerte
Favorite
Mesagerie
Favorit
Sesizeaza neregula
ID
21447938

SPATIU COMERCIAL (teren 57,75 mp + clădire 118,77 mp cu funcţiune magazin general), din staţiunea Slănic Moldova, str. Ştefan cel Mare, nr.8, bl.8, sc.F, parter, jud. Bacău.
- teren intravilan construit, în suprafaţă totală de 57,75 mp, din care 42,49 mp- teren cotă exclusivă, aferent construcţiei -în proprietate şi suprafaţa de 15,26 mp.teren în cotă indiviză aferent construcţiei - în folosinţă ;
- clădire cu regim parter în suprafaţă totală construită de 118,77 mp/Ad ;
- arie utilă în suprafaţă totală de 95,06mp/Au.
Terenul este amenajat printr-o construcţie edificată în anii 1980, la parterul unul bloc de locuinţe P+4, construcţia având acces din strada principală, fiind parţial în exteriorul blocului.
Spaţiul comercial este situat la parterul blocului de locuinţe, într-o zonă comercială şi rezidenţială, cu blocuri de locuinţe care au la parter spaţii pentru afaceri. Este o zonă locuită care deserveşte locuitorii din Slănic Moldova. Spaţiul este compus din două corpuri cu intrări separate, primul corp – magazinul general, compus din: sala servire, 2 magazii, grup sanitar şi al doilea corp – depozit, compus din 3 încăperi cu acces în spatele blocului. Spaţiul este amenajat şi modernizat pentru funcţiunea de magazin general, cu gresie în sala de vânzare, tavan lambrisat, grup sanitar cu gresie şi faianţă. Spaţiul are vitrină stradală cu expunere mare, pe două laturi. Utilităţi: energie electrică, apă-canal de la reţeaua oraşului, centrală termică proprie pentru încălzire.
Bunurile se vand libere de sarcini, in conformitate cu dispozitiile art. 53 al Legii 85/2006, privind procedura insolventei.
Valorificarea şi vânzarea se realizează prin licitaţii publice deschise, cu strigare, conform Legii nr. 85/2006 şi completată cu dispoziţiile Codului de procedură civilă, Regulamentul de licitaţie şi aprobării adunării creditorilor din 13.05.2011. Pret 60.000 lei+tva.
Informaţii se obţin de la lichidatorul judiciar.
Ofertantii vor depune doc